Afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN

Om online een afspraak te maken moet u zich éénmalig registreren.

We vragen om zoveel mogelijk uw aanmeldingsklacht te vermelden.

U kiest de arts waarbij u een afspraak wil inboeken.

Bekijk hier wat de verschillende consultatietypes betekenen:

 

Dit is een standaard consultatiemoment van 15 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben vb voor een gesprek, een gynaecologisch onderzoek of andere, kan u 2 consultaties na elkaar vastleggen.

 

Voor volgende onderzoeken vragen we om de afspraak telefonisch vast te leggen: verzekeringsonderzoek, kleine heelkunde, 7de dagsonderzoek van baby en pre-operatief onderzoek.

Dit is een consultatie van maximaal 10 minuten. Deze zijn voorbehouden voor acute ziekten met maar één specifiek probleem en nood aan controle diezelfde dag,

Deze afspraken worden in de ochtend online zichtbaar gesteld voor dezelfde dag.

Deze consulten zijn NIET gebonden aan een tijdstip! Dit is voorbehouden voor zaken waarvoor je diezelfde dag nog de arts wenst te spreken en wanneer er geen telefoonuurtje is. Dit kan enkel wanneer u acht dat een raadpleging niet nodig is. Vb covid gerelateerde vragen. De arts zal u ergens in de loop van de dag terugbellen.

Dit is een consultatie van 5 minuten en is enkel voorbehouden voor het toedienen van het griepvaccin. Er worden geen andere zaken besproken. U dient zelf uw griepspuit mee te brengen.

Deze afspraken zijn enkel voorbehouden voor medische firma’s. Op donderdagmiddag is er tussen 12u30 en 13u de mogelijkheid om de artsen samen te bezoeken. De andere beschikbare sloten ontvangt de arts individueel vertegenwoordigers. Voor verdere inlichtingen graag het secretariaat contacteren.

Demerbrug I Website Creator: Jan Bruyninckx.
Photography copyright: © Luccon Fotografie & Geert Vincent.